Pramoninis aparatas

Audiofilas Forums Praktika Serijinių gaminių tyrinėjimai Pramoninis aparatas

Viewing 41 post (of 41 total)
  • Author
    Belas
    Keymaster

Mintimis nuklydau į audiofiliją, Hi-Fi ir Hai-end‘ą ir noriu “išsipažinti”.

Hi-Fi nusakantis DIN 45500 standartas lengvai pasiekiamas, o Philips Hi-Fi 22RH komplektas buvo mano pavyzdys. Hai-endą taip pat suprantu – aukščiausių parametrų aparatūra, nesidairant į kainą.
      Philips laikais vyravo stambiaserijinė gamyba kainai tramdyti. Stambūs gamintojai pasitraukė, todėl tokie kaip aš „garažiniai“ konstruktoriai-gamintojai esame brangūs.
      Audiofilams reikia sunkesnių kelių. Tarkime, iš Philips Hi-Fi galima sudėlioti AN-E SPe HE + Ongaku. Parametrai bus analogiški, bet bendraminčių pagarba garantuota! Arba galite keliauti šimtmetį atgal pas WE, AT&T, Altec akustines retenybes. Studijiniai Nagra-Kudelski, EMT ir panašūs aparatai suteikia inžinerinį džiaugsmą ir pagarbą – dar vienas audiofilinis kelias.

Jei Philips Hi-Fi ir Hai-end parametrai vienodi, gal neįmanoma suprasti kuris geresnis?
      Galbūt kada nors Hai-endą pastatysime šalia mano Philips komplektuko patikrinti?
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Į bažnyčią žmonės eina nešini pinigą aukoti. Aukštos durys, vitražiniai langai, auksu siuvinėti kunigo rūbai, vargonai, choras… Įstatykite paprastas duris ir tikėjimo nebeliks.
      Į Balbieriškio kultūros namų salę eičiau paklausyti Juozo Erlicko už 10 €, bet kaip smagu matyti skubančius į Rožinio Švč. Mergelės Marijos bažnyčią! Balbieriškis

Viewing 41 post (of 41 total)
    • You must be logged in to reply to this topic.